Під час мобілізації прогриміло чимало скандалів за участю ТЦК та військовозобов'язаних, зокрема, більшість із них були в Одесі. Нещодавно там працівники військкомату знову вжили жорстких заходів щодо чоловіка.

Працівники Одеського ТЦК застосували фізичну щодо громадянина призовного віку. Свавілля, що відбувалося, знімала на камеру дівчина з машини, а відео масово розлетіли по місцевих Telegram-каналах. На кадрах видно, як військкоми при зброї скручують чоловіка, зав'язуючи йому руки кабельною стяжкою.

Працівники ТЦК пов'язали чоловіка, скріншот

Ймовірно, чоловік був водієм легкового автомобіля, тому що зйомка починається з моменту, коли він намагається говорити по телефону, повернувшись обличчям до дверей водія. Його намагалися пов'язати одразу 4 людини у формі, при цьому він чинив якийсь опір, але на конфлікт не йшов.

За кадром чути жіночі голоси, одна зі свідків навіть плакала, а друга її заспокоювала, звертаючись до неї "мама". Вона просила її не виходити з машини, бо боялася дій військкомів.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Журналісти дізналися, що чоловіка затримали на КПП. За інформацією, на відео зафіксовано не військківців, а прикордонників. У звіті йдеться, що чоловік відмовився надавати документи на перевірку, чинив опір, зробив спробу наїзду на одного з прикордонників і перекрив рух – момент затримання потрапив на відео.

Через 4 години після події чоловік спробував знову перетнути кордон на тому ж КПП, був повторно затриманий та отримав повістку.

Нагадаємо, одеські військові накинулися на дівчину, яка знімала їхню роботу: відібрали телефон і поїхали