У серпні 2023 року від зірок та планет нам доведеться прийняти безліч сюрпризів. Місяць стане нашою перевіркою на принципи та емоційну стійкість.

На нас чекає супермісяць 1 серпня. У другу декаду місяця ми зустрінемо потік метеорів Персеїди. Наприкінці місяця - протистояння Сатурна і "блакитний" супермісяць. Особливий вплив на наші почуття та емоції матимуть супутник Землі та Сатурн. Сатурн одночасно приносить руйнування та творення, багатство та бідність, довголіття та швидку смерть. Тож місяць вийде дуже емоційним.

Супермісяць, фото Telegram

ОВЕН

Цього місяця ви, Овни, сповнені рішучості зробити щось настільки грандіозне, що навіть поки що й самі ще не придумали що. У Вас достатньо енергії, ви сповнені ентузіазму. Цього місяця у вас буде достатньо пропозицій як любовного, так і суто ділового характеру, так що вибирати буде з чого. Період ідеально підходить для того, щоб перевірити ваші стосунки. На жаль, не передбачається абсолютно жодних рухів у кар'єрі, ні як у позитивну сторону, ні як у негативну. Зате зірки радить вам, Овни, не гаяти часу даремно і зайнятися самонавчанням. Вам необхідно добре відпочити, почати, нарешті, вже загартовувати себе, привчитися до правильного харчування, тому що всілякі шашлики, алкоголь та інші радості життя, безсумнівно, залишили слід на вашому організмі.

Сприятливі дні – 2, 8, 9, 14, 25, 30.

Популярні новини зараз

Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше

Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

Показати ще

Несприятливі дні – 6, 11, 13, 21, 28, 29.

ТЕЛЕЦЬ

Якщо минулого місяця ви були у відпустці, тепер вам знову захочеться відпочити. Справа не в тому, що ви не відпочили, а в тому, що ви ще не нагулялися. І так у всьому! Любовні стосунки підуть на лад лише в тому випадку, якщо ви перестанете "бамутити" воду. Трохи спокою та розважливості ще нікому не заважали. Кар'єра – ваша сильна сторона цього місяця. Гороскоп кар'єри говорить вам про те, що будь-який проект вийде, будь-яка угода відбудеться, всі партнери без винятку закохаються у вас. Відкладення солей – ось, що мучитиме вас цього місяця. Гороскоп здоров'я також рекомендує звернути увагу на суглоби. Не забувайте і про профілактичні заходи.

Сприятливі дні – 1, 4, 13, 19, 23, 28.

Несприятливі дні – 3, 7, 9, 11, 18, 24, 26.

БЛИЗНЮКИ

Цього місяця ви, Близнюки, повинні дивитися на життя простіше! Якщо щось не складається, закиньте та почніть нову справу. Любовний гороскоп пропонує вам стати маленьким шантажистом. Можливо, тактика залякування зіграє свою ставку, і ваша половинка зрозуміє, що може розлучитися з вами всерйоз та остаточно. Гороскоп кар'єри радить Близнюкам не шукати виходу з лабіринту, тим більше якщо там і немає. Просто махніть рукою, запишіть на папір усі свої прорахунки та помилки та з оновленим багажем знань приступайте до реалізації наступного. Цього місяця особливо ретельно стежте за роботою шлунка та кишечника. Найкращий відпочинок – це сон. Цього місяця ви повинні якісно відпочити.

Сприятливі дні – 1, 10, 15, 17, 24, 30.

Несприятливі дні – 2, 4, 9, 14, 22, 29.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

РАК

Цей місяць буде для Раків місяцем відпочинку. Ваш потенціал великий, але ви сильно втомилися - настав час вирушати у відпустку. Працездатність на нулі, бензин закінчився - потрібна дозаправка. Що може бути прекраснішим, ніж незабутня подорож зі своєю другою половинкою? Зірки пропонують вам обом взяти відпустку і трохи розважитися. Пам'ятайте, що дуже екстремальні та активні заходи не для вас, а ось повалятися на березі моря чи річки – це буде те, що треба. Про кар'єру навіть не смійте і думати, адже у вас не буде на це сил. Цього місяця варто звернути увагу на очі. Радимо вам на якийсь час відмовитися від використання лінз, якщо ви їх носите, і зробити вибір на користь окулярів, звичайно, сонцезахисних. Також бережіть свою шкіру від опіків.

Сприятливі дні – 3, 6, 10, 23, 25, 29.

Несприятливі дні – 7, 13, 15, 20, 24, 31.

ЛЕВ

Цього місяця перед вами відкриються найнеймовірніші можливості, які зможуть заглушити навіть голос розуму! Як вчинити зі вдачею, що звалилася на вас, вирішувати, звичайно ж, вам, але пам'ятайте, що користь холодного і максимально тверезого розрахунку ще ніхто не скасовував. Спочатку місяця можливий серйозний конфлікт з другою половинкою. Потім на вашому обрії з'являться ще 5-10 потенційно нових. Що з усіма ними робити, вирішувати вам, але будьте обережні. Рекомендуємо вам повністю віддатися своїй роботі чи бізнесу. У вас з'явиться можливість заробити багато грошей – не пропустіть її. Правильне харчування, пробіжки, велосипед, плавання – все це необхідно для підтримки як здорового тіла, так і здорового духу. Працюйте над собою. Відмовтеся від шкідливих звичок.

Сприятливі дні – 8, 13, 15, 21, 25, 31.

Несприятливі дні – 5, 11, 16, 20, 23, 27.

ДІВА

Ваше настроювання дивує оточуючих. Здається, зараз літо – час для веселощів, відпусток та найкращих канікул. Але ні – ви працюєте не покладаючи рук, ніг та всього іншого. Правильно, будьте наполегливими, наполегливими, цілеспрямованими, і тоді все у вас вийде! Пам'ятайте, що це правило стосується всіх сфер вашого життя. Не витрачайте гроші на нісенітницю, не обіцяйте того, чого не зможете виконати. Шукайте нові способи заробити грошей та дати заробити їх іншим. Дисципліна та самоконтроль – ось, що необхідно вам цього місяця! Почніть, нарешті, вже гартуватися, робити зарядку вранці, сядьте на найкращу дієту. Вам потрібна сила та енергія.

Сприятливі дні – 1, 4, 9, 16, 28, 30.

Несприятливі дні – 6, 12, 15, 21, 24, 29.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

ТЕРЕЗИ

Боротьба може розгорнутися неабияка. Це торкнеться всіх сфер життя, так що стисніть міцніше зуби, кулаки і все інше і в бій! Тільки так ви зможете досягти благополуччя як для себе, так і для своїх близьких. Не радимо вам капітулювати та пускатися на пошуки нових стосунків. Врахуйте, що ви один у полі воїн. Буде складно, місцями небезпечно та плаксиво, але що ж робити… за кохання треба боротися. Вас скоро можуть звільнити, знизити чи просто перестати поважати. Звичайно, все це станеться, якщо ви не візьмете себе в руки і не доводитимете на ділі, що ви гідні поваги. Цього місяця ви станете рухливішим, енергійнішим, ентузіазм буде бити фонтаном, але не забувайте про звичайну зарядку і контрастну душу вранці.

Сприятливі дні – 3, 5, 10, 16, 23, 26.

Несприятливі дні – 1, 11, 15, 21, 25, 28.

СКОРПІОН

Вам дозволено задовольнити своє самолюбство. Ви успішний бізнесмен чи кар'єрист. На особистому фронті теж все гладко, то чому б не залишити всіх заздрісників з їхніми проблемами і не вирушити у відпустку. Пам'ятайте, серпень – місяць для безтурботного відпочинку. Ваші стосунки сповнені довіри та любові. Ви шануєте свого партнера, а він шанує вас. Забудьте всі тривоги і насолоджуйтесь кожною хвилиною, проведеною разом. Можете здійснити якусь велику покупку, але найкраще вирушити в незабутню подорож. Цього місяця ви можете бути схильні до отруєнь. Намагайтеся взагалі почистити ваш організм.

Сприятливі дні – 4, 7, 11, 15, 17, 24, 28.

Несприятливі дні – 3, 8, 13, 14, 18, 26.

СТРІЛЕЦЬ

Цього місяця вам, Стрільці, краще нічого не чіпати, щоби просто не зіпсувати. Радимо вам утриматися від усього нового, просто ненадовго візьміть паузу і добре відпочиньте. Будь-які нові взаємини вам суворо протипоказані. Ваше завдання ненадовго пуститись у дрейф і просто дивитися, як події відбуваються без будь-якої вашої участі. Сфера роботи та бізнесу також може бути під загрозою через вашу цікавість. Намагайтеся, як то кажуть, не висуватись.

Сприятливі дні – 8, 13, 15, 19, 23, 25.

Несприятливі дні – 5, 9, 18, 20, 24, 27.

гороскоп

КОЗЕРІГ

Цього місяця кожен Козеріг не шукатиме легких шляхів! І це вірно! Що краще: відсидітися у відпустці чи заробити достатньо грошей? Дбайливо ставтеся до своїх відносин, намагайтеся побудувати їх максимально міцними та здоровими. Не лякайтеся труднощів, друга половинка обов'язково вас підтримає у вашому спільному будівництві століття. У кар'єрі вам доведеться поборотися і за себе, і за свій бізнес чи проект. Зверніть увагу, поки все у відпустці можна непогано піднятися, виконуючи всілякі завдання. Цього місяця вам слід відмовитись від тривалого плавання. Вибирайте щось простіше і насолоджуйтесь чудовим відпочинком. Якщо не бажаєте брати відпустку, не беріть.

Сприятливі дні – 2, 8, 15, 19, 23, 27.

Несприятливі дні – 3, 6, 7, 14, 24, 26.

ВОДОЛІЙ

Якщо цього місяця у вас щось не виходить, просто відійдіть трохи убік або попросіть допомоги того, хто в цих питаннях професіонал. Не варто лізти на рожен, не намагайтеся комусь щось довести. Хочете великого і чистого кохання? Ви її отримаєте. Дрібні сварки у вас все ж таки виникатимуть, але ваша друга половинка вирішить їх і без вашої участі, так що розслабтеся. У роботі не влаштовуйте будь-яких глобальних угод, не співпрацюйте з транс-мега-суперконтинентальними корпораціями. Займіться цього місяця своїми зубами. Період ідеально підійде для того, щоб перевірити очі.

Сприятливі дні – 3, 5, 11, 21, 25, 29.

Несприятливі дні – 10, 13, 15, 23, 26, 31.

РИБИ

Цей місяць ідеально підходить для тривалих поїздок, подорожей, пригод, навіть справжнісінького екстриму. Гей, годі сидіти вдома! Перестаньте пропадати на роботі. Цього місяця ви повинні, як слід відпочити, запастись енергією, тому друга половинка весь наступний місяць обов'язкова! Не надумайте її кидати або навіть просто ображати. Про кар'єру намагайтеся не замислюватися, адже ви всього досягнете, якщо візьмете відпустку та відпочинок. Якщо це неможливо - вибирайтеся на вихідні до води або на природу. Тільки не витрачайте цей час на фастфуд та посиденьки біля телевізора, вам потрібно більше рухатися.

Сприятливі дні – 6, 11, 15, 21, 25, 29.

Несприятливі дні – 1, 10, 12, 19, 22, 28.

Гороскоп, знаки зодіаку, фото з вільних джерел

Нагадаємо про унікальний гороскоп Таро: названо три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить у серпні 2023 року.

Раніше ми повідомляли про покупки, подорожі та вінчання: докладний Місячний календар на серпень 2023 року.