Колишній голова правління компанії "Нафтогаз" Андрій Коболєв, котрому на ногу повісили електронний браслет, продовжує піаритися на цій темі. Колишній чиновник, якого звинувачують у корупції, навіть опублікував невеликий "фотосет" у своєму новому аксесуарі.

Багато оглядачів зазначають, що Андрію Коболєву переживати подібний життєвий період дуже складно. Є підозри, що екс-чиновник хоче, щоб його погладили по голівці та пошкодували.

Про це пишуть автори Telegram-каналу "Сходка у сейфі".

Андрій Коболєв

"Ми насправді вважаємо, що Андрій має вирушити за ґрати хоча б за загальновідомі факти, коли ми за державні кошти купували для нього Cadillac Escalade, але то таке...

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Свого часу Коболєв нормально так витягнув газових грошей: накупив на маму будинків у Штатах і переказував їй свої багатомільйонні премії від Нафтогазу. Настав час відповідати, але відповідає Андрій поки мляво", - пишуть автори Telegram-каналу "Сходка в сейфі".

Андрій Коболєв, фото: Tg "Сходка в сейфі"

Андрій Коболєв, фото: Tg "Сходка в сейфі"

Ще уважні оглядачі помітили дуже цікавий і показовий факт, що одне фото в електронному браслеті Андрій Коболєв опублікував у шкіряних Loro Piana, а на фотосесію вдягнув і похвалився рідкісним годинником - FP Journe Octa. Перепродаж схожої моделі на Chrono24 починається з 60 тисяч євро, а ось новенький на FarFetch – 193 200 євро (7,7 млн гривень).

"На сайті пишуть, щоб ми поквапилися, адже це останні. От халепа, ми хотіли такі ж ексклюзивні, як у Андрія, але є проблема - ми не накрали стільки грошей на Нафтогазі", - зазначають автори публікації.

Нагадаємо, нових свердловин багато, а видобутку немає: Юрій Корольчук показав, як "Нафтогаз" Чернишова обманює українців.

Раніше повідомлялося, що Абрамович уже не хоче віддавати гроші українцям, а його друг Ярославський передумав продавати яхту для відновлення Харкова.

Також, Віктор Пінчук постачатиме "золоті" австрійські труби для "Укрнафти": майже вдвічі дорожче.