Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський днями потрапив у жахливий скандал, який явно підірвав його репутацію. Все почалося з докорів українця та його втраченої посилки, а закінчилося словесною суперечкою.

Смілянський не стримався і дозволив собі обматюкати клієнта, коли пояснював, що могло статися з посилкою. За його словами, вона нібито була оформлена за найдешевшим тарифом, а тому може бути розцінена як конверт з маркою. Тобто відстежити її неможливо.

Смілянський. Фото: Facebook

Однак навіть після скандалу генеральний директор компанії не вгамувався. Через декілька днів він продовжує сперечатися з користувачами соцмережі, переходить на особистості та намагається їх образити.

"Іноді, кажуть, треба давати другий шанс, але бачу у вашому випадку не треба. Це діагноз", "Точно. Головне я тебе забув запитати, що мені робити. Адже ти ж моральний компас України, але слухаю Марка Твена і не сперечаюся з тобою", - відповів він.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Відповідь Смілянського, скріншот

Деякі українці зазначають, що своїми діями Смілянський просто закопує залишки репутації. Також йому радять зайнятися прямими обов'язками директора Укрпошти, яка регулярно потрапляє у скандали.

Сварка Смілянського з українцями, скріншот

"Може так посилки про***ватися будуть менше", "Який день поспіль ти сперечаєшся з людьми? Попий водички і послухай краще Бізе - може тебе попустить", "Який іспанський сором, він ще й цитатами в**раеться. Давай щось з Конфуція – мистецтво війни. Щоб мене вкрай прорвало", "Можете не здаватися і ганьбитися до кінця", - пишуть користувачі сети.

Сварка Смілянського з українцями, скріншот

Нагадаємо, "Ні бл**ь, це я забув...": голова "Укрпошти" Ігор Смілянський похвалився навичками спілкування з клієнтами

Раніше ми писали про те, що "Ганьба, подавитеся...": в "Укрпошті" почали пропадати посилки із зоомагазинів, реакції нуль

Як повідомляв Знай.ua, "Ви там з розуму вижили?": клієнти "Укрпошти" платять по 50 грн за те, що в інших служб безкоштовно