Батьків путіна просять вплинути на сина, на могилі матері та батька російського диктатора з'явилася записка червоною пастою, як у школі.

Активісти залишили на могилі батьків у Петербурзі записку, в якій розповідають про погану поведінку терориста №1. Фото з могили батьків путіна з'явилося у мережі.

Шановні батьки! Ваш син потворно поводиться! Прогулює уроки історії, бореться із сусідами по парті, загрожує підірвати всю школу. Вживіть заходів! - йдеться у записці.

Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram

Це сталося невдовзі після численних натяків володимира путіна на використання росією ядерної зброї та обманних маневрів щодо підриву Запорізької АЕС.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram

Зазначимо, що зовсім недавно на росії ліквідували ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. А президент рф володимир путін зустрівся з Андрієм Трошевим, якого російські ЗМІ називають колишнім начальником штабу ПВК "Вагнер". Путін доручив йому зайнятися формуванням "добровольчих підрозділів".

Пригожин, скріншот

Також, 29 вересня в Москві відбувся концерт, приурочений до дня анеексії українських міст та приєднання їх до рф, але Володимир путін вирішив не їздити на концерт і не кричати "Раз, два, три", як минулого року. Мабуть, настрій уже не той.

У диктатора, напевно, були свої страхи, адже саме в п'ятницю він підписав указ про осінній призов на військову службу громадян віком від 18 до 27 років у кількості 130 тисяч осіб. У Генштабі ЗС рф заявили, що терміновиків не відправлять на війну, але всі ми пам'ятаємо їх "навчання" на початку повномашстабної війни.

Російські окупанти, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що довкола володимира путіна почалися суперечки і він змушений йти на поступки: "Ми розуміємо, що там відбувається".

Раніше ми повідомляли, що Хаял Алекперов із "Битви екстрасенсів" розповів, коли віддасться путіну: "Він захищений із цього боку".