У пологовому будинку Білої Церкви померла жінка на сьомому місяці вагітністю разом зі своєю ненародженою дитиною.

Марина Ситнікова – так звали загиблу, потрапила у лікарню через задишку та підвищений тиск. Лікарі обіцяли що скоро випишуть її, стверджуючи що все добре. Рідні загиблої жінки дали коментар для ТСН.

Марина Ситнікова. Фото: ТСН
Марина Ситнікова. Фото: ТСН

За інформацією, рідних жінку поклали у лікарню 27 вересня і через тиждень обіцяли виписати. Вона там пролежала менше тижня. За словами сестри померлої, вагітність жінки протікала нормально, незважаючи на те, що їй було 38 років. Перед тим як потрапити до лікарні у неї стрибав тиск, було прискорене серцебиття та задишка.

Одного разу жінці геть стало зле: німіла рука, пливло перед очима. Вони відразу викликали швидку, там сказали що у вагітних таке трапляється часто і відразу запропонували поїхати у лікарню. Жінка була госпіталізована у білоцерківський пологовий будинок.

Популярні новини зараз

Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Приймальня лікарні. Фото: скриншот з відео

Увесь час, який жінка перебувала у лікарні, вона почувалася дуже погано – навіть не могла дійти до туалету самостійно. Сестра жінки стверджує, що за весь час перебування у лікарні їй не зробили ніяких обстежень. Рідних не пускали до палати, а душем користуватися не дозволяли.

За день перед смертю, жінка попросила свого чоловіка оплатити їй одномісну палату, адже у загальній незручно. Вранці чоловік Максим зателефонував Марині, але її телефон був вимкнений. Тоді він відразу поїхав до медичного закладу. Там, попросив покликати жінку, але йому сказали що її немає. Чоловік не відразу зрозумів, що вона померла. Але медпрацівники запевнили, що перевели її на пятий поверх, а потім направили до головного лікаря. Там йому повідомили, що його жінка з ненародженою дитиною померли.

За результатами розтину, жінка померла від тромбофлебіту та флебіту нижніх кінцівок. Рідні звинувачують лікарів у повній недбалості, що навіть не намагалися врятувати жінку з дитиною.

У поліції за фактом смерті вагітної жінки відкрили кримінальне провадження. Окрім того, в лікарні ініціювали внутрішнє службове розслідування стосовно цього випадку.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, не забудьте почати вже зараз: що потрібно приймати українцям восени, щоби організм дотягнув до весни

Раніше на порталі Знай повідомлялося, будете засинати швидше: декілька дій, які допоможуть подолати безсоння

Також, наш портал інформував, Даша Астаф'єва тремтячим голосом розповіла, як лікарі вбили її друга: "Кинули на ніч і..."