Екстрасенс Гордєєв проговорився про те, чи причетний кривавий диктатор до бойовиків ХАМАС: "У путіна немає чим допомагати, однак він..."

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Відомий український "всевидячий", астролог, мольфар та переможець шоу "Битва екстрасенсів" Максим Гордєєв, запитав у карт Таро про те, чи є винна "рука кремля" у нападі бойовиків ХАМАС на Ізраїль. Карти показали мольфару що представники ХАМАС звертались до кривавого диктатора за порадами, які він їм надав. Лідери терористів питали у путіна, як їм правильно вчиняти звірства та отримали від нього так звану "методичку". Такод Максим пояснив, чи дасть кривавий диктатор палестинським бойовикам російських військових, які будуть допомагати захопити Ізраїль.

У YASNO попередили про нові ціни на електроенергію: почнуть діяти вже з 1 листопада

YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

З 1 листопада 2023 року для частини споживачів буде встановлено нові тарифи на електроенергію. Кого торкнуться зміни, повідомили на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO. Платити за новими цінами з листопада будуть змушені малі непобутові споживачі. Фахівці YASNO попередили, що з новими тарифами ця категорія клієнтів може ознайомитись на сайті компанії. У YASNO додали, що непобутові споживачі, які не погоджуються платити за новими тарифами, мають можливість розірвати договір та відмовитися від послуг компанії.

Осінні канікули 2023: школярі трьох областей залишаться без заслуженого відпочинку

Школа, фото: скріншот з відео

Цього року керівництво шкіл самостійно обирає дату шкільних канікул восени. Але як стало відомо, деякі школярі будуть безперервно відвідувати навчальні заклади аж до грудня. Частина шкіл трьох областей, вирішили провести навчальний рік без канікул восени, а натомість зробити довше зимовий відпочинок. Головними причинами такого рішення стала економія енергоресурсів та зниження впливу можливих блекаутів на дітей. Про рішення поєднати осінній та зимовий відпочинок повідомили департаменти освіти та ОВА Львівської, Івано-Франківської та Київської областей на офіційних ресурсах.

Дантес зі злості на Дорофєєву затягнув Кацуріну до РАЦСу: "Дуже дивно для мене"

Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube

Дизайнерка Даша Кацуріна та її хлопець співак Володимир Дантес стали акторами у новій стрічці "Шлюбна (не)рівність в Україні", який закликає до рівності прав ЛГБТ-спільноти у нашій країні. Дантес та Кацуріна грають пару закоханих, які збираються офіційно зареєструвати свій шлюб. Однак їм забороняють побратися у столичному РАЦСі через те, що вони є гетеросексуальною парою. Фільм складається із двох частин. У першій показана спотворена реальність, де засуджують стосунки таких пар, не пускають до реанімації та не дають опіку над дитиною. У другій частині розповідаються реальні історії ЛГБКТ-пар та те, що на цей рахунок думають Дантес та Кацуріна.

В Україні рухнули ціни на моркву, а огірки й помідори обійдуться дорожче: як змінилася вартість овочів

Ціни на овочі, скріншот: YouTube

В Україні впали ціни на моркву - овоч продається в середньому на 26% дешевше, ніж тижнем раніше. Такій ціновій тенденції сприяє збільшення продукції на тлі масового збирання у місцевих господарствах. За словами експертів, вартість морква почала знижуватися через насичення ринку продукцією на тлі масового збирання місцевих господарств. Також на ринок ринула морква невисокої якості, яка не підходить для тривалого зберігання. Проте не всі овочі радують українців за доступні ціни. Наприклад, дані порталу "Мінфін" показують, що у супермаркетах дорожчають огірки та помідори.