На Рівненщині чоловіка, який добровільно задонатив на потреби ЗСУ раніше випустили з місць позбавлення волі.

Апеляційний суд міста Рівне виніс виправдальне рішення для чоловіка, який вдарив поліцейського. Вирішальною обставиною в справі став – добровільний внесок засудженого на потреби ЗСУ у розмірі 30 000 гривень. На основі цього чоловік був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік.

в'язниця, ілюстративне фото vesti

Інцидент між чоловіком та поліцейським відбувся ще в 2020 році. За місцем проживання засудженого відбулася бесіда між ним та правоохоронцем. В ході цього чоловік вдарив поліцейського по обличчю, чим причинив йому легкі тілесні ушкодження. Тільки через 3 роки суд оголосив вирок у цій справі та присудив чоловікові покарання у вигляді обмеження волі на 2 роки.

Вирок до Рівненського апеляційного суду він вирішив оскаржити. У скарзі він просив замінити вирок на більш м’який – іспитовий строк на 1 рік.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Показати ще

суд, рішення, вирок \\ фото 112

На вирішення справи на користь обвинуваченого вплинули позитивні характеристики засудженого: він доглядає за хворою матір’ю, займається суспільно корисними справами. Окрім того, враховуючи нагальні потреби ЗСУ в обладнанні та амуніції, він добровільно вніс на військові потреби 30000 гривень. Судом було вирішено задовільнити звернення до другої інстанції та зменшити покарання до мінімуму -1 рік іспитового строку без обмеження волі.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Олігархи під час війни відриваються як можуть": забудовник Дегтярівського мосту відсвяткував ювілей у костюмі Юлія Цезаря

Раніше на порталі Знай повідомлялося, одягли форму і видурювали гроші: псевдоволентери збирали гроші у серці Києва

Також, наш портал інформував, скандальна блогерка Юлія Верба витратила тисячі доларів на машини з СРСР для ЗСУ: "Якби не обоср*ли"