З часом стає все помітнішим явище, коли українські знаменитості, включаючи політиків, музикантів і навіть кіберспортсменів, вирішують змінити країну проживання.

Їхній вибір, здавалося б, пов'язаний не лише зі змінами у політичній ситуації, а й із пошуком нових цінностей, придбанням матеріальних благ за межами України. Цей тренд викликає подив і поділяє громадську думку щодо лояльності та відданості рідній країні.

Українські кіберспортсмени. Фото: instagram.com/s1mpleo

Зірки українського кіберспорту, залишивши країну у критичний момент військових подій, потрапили до об'єктиву камери, позуючи на фотографії у компанії з російськими "соратниками".

Кіберспортсмени в компанії з окупантами, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Показати ще

Уважні читачі не могли не помітити на фотографіях відомих кіберспортсменів, таких як Mira (Мирослав Колпаков), Evelone192 (Вадим Козаков) та s1mple (Олександр Костильов). Хоча багато фанатів, натхненні досягненнями своїх кумирів, спробували поставитися до знімку з гумором, ця подія викликала бурю коментарів у соціальних мережах.

Українські кіберспортсмени крокують світом, але вам сюжет "twist": виявляється, вони просто грають у "hide and seek" з військкоматами, і показують свою майстерність не тільки в кіберспорті, а й у мистецтві уникнення військової служби.

Нагадуємо, що важливо пам'ятати про те, що справжні герої несуть службу в армії для безпеки країни. Адже у віртуальному світі вони MVP, а насправді – завжди потрібна підтримка справжніх героїв на фронті.

А ми нагадуємо, грай, не соромся: Steam зробив подарунок мільйонам геймерів, на який чекали роками

Також портал Знай.ua писав, що Samsung змусила творців Fornite повернути найрідкісніший скін: торгаші, приготуйтеся

Варто звернути увагу, що військком-олігархом Борисовим ображається на своїх колег-хабарників: гроші брали всі, а в СІЗО – тільки він