Коли в країні оголошують на сполох, важливі інфраструктурні об'єкти, заводи та підприємства змушені тимчасово призупинити роботу. Це може призвести до простою обладнання та зниження виробництва, що в результаті зменшить випуск продукції та дохід підприємств.

Повітряні тривоги можуть створити додаткові економічні та фінансові навантаження для країни та бізнесу, вимагаючи додаткових ресурсів на підтримку безпеки та стабільності.

F-16, фото з відкритих джерел

У контексті наростаючої тривожності навколо безпеки було запропоновано ідею класифікації тривог на різні рівні небезпеки: помаранчевий, жовтий, червоний. Про таку ініціативу повідомив полковник Юрій Ігнат під час національного телемарафону:

«Рішення непросте, його потрібно приймати на найвищому рівні. Думаю, розглядатиметься щось. Це не вперше задаються такі питання та піднімаються у пресі. Небезпека є. Вона нікуди не подіється", — зазначає спікер

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Однак остаточне рішення про вжиття таких заходів має бути узгоджене на рівні вищого керівництва держави, після чого Повітряні сили будуть проводити відповідні заходи.

Також портал Знай.ua писав, що закінчують останні приготування: у ГУР попередили про зимові обстріли

Як повідомляв Знай.ua, удари по лікарнях та житлових будинках: астрологіня попередила про небезпеку

Вам буде цікаво знати, що більше не роз'їдатиме автомобіль: чим хочуть посипати дороги в Україні