Поки наші захисники, ризикуючи життям, боронять нашу країну у льодяних білндажах, для деяких українців життя з початку війни взагалі ніяк не змінилося. Війсковий розповів про свої враження від візиту до столичного ЦУМу та його аудиторії.

ЗСУ. Фото Генштаб

Депутат Харківської міськради Ігор Черняк, який зараз служить в ЗСУ, у яскравих фарбах описав що відбувається у головному торговому центрі Києва, в той час як нашим бійцям на передовій не вистачає зброї та автівок.

Він розповідає, що на пару днів заїхав до столиці по справам і вирішив запаркуватися біля ЦУМу. Розмах місцевого автопарку під час повномасштабного вторгнення неабяик вразив військового.

Парковка, фото: Уніан

Популярні новини зараз

Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

Показати ще
"Мазераті, порше, мерседеси і бехи…Але… модельний ряд 2022/2023. Тобто це вже машини придбані… під час великої війни. Від 70к$ і вище. І не в одиничному екземплярі. Ти просто шукаєш собі місце де притулитися між Х5 2023 року і Панамерою, яка здається взагалі вчора виїхала з автосалону", - пише Черняк.
Він зізнався, що його старенька автівка, яку йому придбали волонтери, і яка вже була пошкоджена на передовій, дуже виділялася на парковці.

ЦУМ в Києві, Фото Інформатор

Також військовий став свідком бесіди двух дівчат, із пакетами люксових брендів у руках, одна з яких хизувалася новорічним відпочинком у Нідерландах зі своїми "папіком".
"Файно таки у вас тут у Києві…Панянки з пакунками планують Амстердами з папіками. Панамери виблискують титановими дисками. З динаміків лунають різдвяні мотиви…Бережіть себе там, наші рідні! І в Цумівському котлі… і на Печерських рубежах…Знаємо як вам зараз важко!" - потролив "елітні" війська Черняк.

Нагадаємо, колишній поліцейський накинувся з кулаками на військового: "Надто повільно їде"

Як повідомляв "Знай.uа", два побратими вважали один одного загиблими, але несподівано зустрілися

Знай.ua писав, школяр прийшов просити у влади гроші на ЗСУ замість бруківки: його тато загинув за кілька днів