Повномасштабна війна триває — питання посилення мобілізації порушується дедалі частіше.

Проте досі не затверджено рішення про зниження призовного віку до 25 років із 27. Але вже зараз представники ТЦК та СП з'явилися у спортзалах по всій країні. Військкомів бачили й у Буковелі. А зараз ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий висловив свою думку про необхідне рішення.

Військкомат, скрін: YouTube

Принаймні 50-100 тисяч українських правоохоронців можна негайно мобілізувати та спрямувати на фронт. На його переконання, в умовах війни кількість поліцейських та інших силовиків все ще велика.

[quote author=""]"Нам справді потрібно під час війни 250 тисяч поліцейських у тилу? Чи небагато людей охороняють наш правопорядок? Я не хочу сказати, що треба їх усіх на фронт. Звісно, ​​правопорядок потрібен. І якби ми забрали всю поліцію на фронт, тоді завтра ми мали б проблему вийти з дому. Але, вибачте мені, 250 тисяч - це трохи дофіга", - заявляє він."

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Показати ще

Адже всі вони проходять фізпідготовку, медогляди та мають базові навички поводження зі зброєю. Тобто, силовики набагато краще підготовлені, ніж звичайні цивільні мобілізовані.

Мобілізація, скріншот: Youtube

Крім Нацполіції, за словами Євгена Дикого, доцільно скоротити "бронь" та в інших відомствах – ДБР, НАБУ, податковій, митниці. Загалом, це близько півмільйона людей, з яких реально відібрати десятки тисяч бійців швидким рішенням про скорочення квот.

Нагадаємо, після рейдів ТЦКу спортзалах видають методички, як діяти при візитах військкомів

Як повідомляв "Знай.uа", патрульніхочуть сфотографувати ваші документи: адвокат пояснив, чи це законно

Знай.uа писав, українка вийшла заміж за родича, але з однією підлою метою