Соціальними мережами все частіше ширяться відео з ТЦК, які вручають повістки в тренажерних залах, ринках або оздоровчих закладах. Такі "рейди" провели вже в Львові та області, Тернополі, Закарпатті та Дніпрі.

Цього разу в мережі шириться відео зі спортзалу Одеси. Відповідні кадри оприлюднили в одному з місцевих телеграм-каналів.

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

На відео видно, що чоловіки в військовій формі спілкуються про щось з відвідувачами закладу. А жінки в цей час продовжують займатися спортивними вправами. Після кадрів з перших спортивних закладів в інших містах, в Одеських групах публікували відео про візит ТЦК до залу, де зовсім немає відвідувачів. Окрім цього в місцевих пабліках ширилася інструкція як діяти, якщо до закладу навідалися працівники територіального комплексу.

Скрін відео YouTube спортзал

Популярні новини зараз

Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Такі рейди вже стали звичними, адже тривають декілька днів поспіль в різних містах України. Вони перевіряють документи чоловіків та виписують повістки на мобілізацію. Також вони шукають військовозобов'язаних, які ухиляються від взяття на облік або ж ігнорують повістку. Водночас, в Закарпатському ТЦК пояснили, що це явище цілком законне. Адже на їх думку, ці чоловіки свідомо ухиляються від військової служби в лавах армії.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, відсидітися не вийде ні в кого: в ТЦК попередили, хто перший в черзі до армії

Раніше портал Знай інформував, молодики вирішили помститися ТЦК за облави у спортзалах: конфлікт переріс у бійку

Також наш портал повідомляв, після рейдів ТЦК у спортзалах видають методички, як діяти при візитах воєнкомів