Відома екстрасенс Яна Пасинкова вже традиційно дала свій прогноз стосовно ситуації в Україні на початок 2024 року.

У більшості містах на початку року будуть спостерігатись спокій та тиша, початок року буде сімейний у плані атмосфери. Та поряд з цим будуть розбиратись завали від ударів окупантів та наслідки минулого року. Про це вона розповіла на своєму Ютуб-каналі.

Яна Пасинкова. Фото: скрін

У Києві у січні, за словами астролога, може змінитись влада. Це може бути мер, його замісник. Тобто люди, які керують містом.

Львів у січні буде у спокійному стані, але від влади буде відсторонений якийсь мужчина, який є в керівниках міста. Будуть випадки колаборантів, яких знайдуть та покарають.

Популярні новини зараз

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

У січні за Харків будуть іти торги. Тому СБУ варто звернути увагу на владу Харкова, на тих людей, які віддають накази і відповідальні за стан міста. Над цим містом буде висіти загроза окупації, тому що ворог вже зараз "годує" для цього плацдарм навіть в інформаційному полі. Але кінцевий результат – Харків залишиться з Україною.

мітинг проти окупації. Фото: скрін youtube

Донеччина та Луганщина буде страждати від обстрілів, руйнувань. За словами екстрасенса, Луганськ звільниться від окупантів раніше ніж Донецьк.

У Запоріжжі очікується велика біда взимку. Екстрасенс призвала на зимовий період покинути місто, адже на місто іде "недобра хмара". При чому навіть зараз якихось два чоловіки домовляються за Запоріжжя.

Обстріли. Фото: Youtube

Загалом Пасинкова акцентувала свою увагу на тому, що наближається щось небезпечне і не хороше. Тому людям варто бути обережними та реагувати на повітряні тривоги, а за можливості виїхати з міст , які вона вказала.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Є сила і надія": тарологиня розповіла, чи варто чекати Різдвяне диво на фронті

Раніше на порталі Знай повідомлялося, карпатська мольфарка розповіла про те, чи скоро помре кривавий диктатор: "За майже 25 років він зібрав..."

Також, наш портал інформував, "Самі не захочуть...": відома екстрасенсиня розповіла, коли воїнів ЗСУ відпустять додому