4 лютого, близько 12:00 у Кам'янському на Дніпропетровщині, жорстоко побили волонтера. Невідомі спортсмени напали на чоловіка із молотком та кастетами.

Зазначається, що Олександр Олійник працює ще з 2023 року на волонтерських основах у благодійних фондах "Холодний яр 93" та "Надія Дніпра".

У Кам'янському жорстоко побили волонтера. Фото Telegram

Олександру пошкодили щелепу, вибили зуби, пошкодили лоб та розрізали передню губу. Чоловік також скаржиться на біль у ногах.

Як розповідає сам Олександр, він постійно бореться із корупцією у місті та нагається спрямувати кошти, які хоче розкрасти місцева влада, на потреби наших військових.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

У Кам'янському жорстоко побили волонтера. Фото Telegram

Волонтер стверджує, що якби не втрутились у бійку сторонні люди, його б могли взагалі вбити.

"Ось так в нас, коли ти борешся, вимагаєш гроші на ЗСУ, щоб наша влада допомагала нашим бійцям і наступила перемога. Це вже другий раз підряд на мене нападають молодики із кастетами та молотками жорстоко побили мене за мою позицію. Це все за те, що борюся із корумпованою владою, яка не допомагає нашим захисникам", - розповідає на відео Олександр з окривавленим обличчям.

Волонтер звернувся до поліції із заявою про вчинення злочину.

У Кам'янському жорстоко побили волонтера. Фото Telegram

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, 10-15 воєнкомів на один автобус: як ухилянтів "пакують" прямо з маршруток

Раніше портал Знай інформував, у Дніпрі задумали створити групи розшуку ухилянтів: чому ідея провалилася

Також наш портал повідомляв, українець зник після походу до ТЦК та СП - дружина не може знайти його вже 2 місяці: "Не хотіли взагалі шукати"