У Тернопільському НПУ ім. Володимира Гнатюка вибухнув гучний скандал через сексистські та дискримінаційні висловлювання викладача щодо жінок.

Зокрема, на лекціях з дисципліни "Педагогіка: підготовка молоді до сімейного життя" радник ректора Володимир Кравець розповідав студентам про "жіночу логіку", а також заявляв, що деякі дівчата "провокують зґвалтування" своїм виглядом та поведінкою.

Про подробиці гучного скандалу розповіла студентка Юлія у своєму TikTok. Вона оприлюднила шокуючі слайди з презентації Кравця, де йшлося про "правильну чоловічу" та "безглузду жіночу" логіку. На думку викладача, жіноча логіка ґрунтується на емоціях, а чоловіча – на фактах і призначена для прийняття правильних рішень.

Також там було кілька непристойних жартів Кравця. Наприклад, "якщо у жінки місячні – її потрібно відправляти до лісу". Такі та подібні вислови викликали шквал обурення у соцмережах.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

За словами Юлії, наступного дня після скандальної лекції одна зі студенток поскаржилася у загальному чаті університету на неприпустиму поведінку викладача. Проте офіційну скаргу так і не було подано, оскільки пан Кравець має впливові зв'язки як колишній ректор.

Сама Юлія вважає, що такі випадки треба розголошувати та боротися з ними.

"Я навчаюсь на дизайнер на платній основі, а мені замість корисних профільних предметів пропонують слухати лекції сексиста, який звинувачує жінок у тому, що вони жінки", - заявляє вона.

Нагадаємо, скандал із ТЦК сколихнув Київщину: дівчина запевняє, що тата жорстоко били, поки у мами забирали телефон

Як повідомляв "Знай.uа", у Черкасах приватний садок потрапив у скандал ще й поставив ультиматум батькам: що трапилося

Знай.ua писав, донат на армію чи зарплати охоронцям? В Україні вибухнув скандал довкола тендеру на 1,5 млн. гривень