Жінка разом з дитиною вирушила на пошту в сусіднє село, але все обернулося для них струсом мозку та забоєм носа. Жахлива ситуація сталася в селі Космач, що на Прикарпатті.

Місцеві жительки заблокували автомобіль постраждалої та намагалися витягнути її на вулицю. Причиною такого вчинку стала думка, що гостя не є ніким іншим як "навідницею ТЦК". Про це розповіла потерпіла Іванна Ванджурак на своїй сторінці в Facebook.

Потерпіла донька "навідниці ТЦК". Фото: Іванна Ванджурак

Жінки, які напали, були не тільки розлючені, а й в стані алкогольного сп'яніння. Окрім цього, вони ймовірно, готувалися до нападу, адже в руках вже були дубінки, біти та інші металеві штуки.

Дорогою до нової пошти, її зупинили на так званому "блокпосту", організованому самими мешканцями та сказали, що жінка може поки їхати. А вже дорогою додому влаштували справжній терор.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Потрепіла після нападу натовпу. Фото: Іванна Ванджурак

"Всі ці люди просто їдуть на мою машину, я встигла замкнути двері і відкрила вікно, і декілька осіб почали мене знову питати, хто я така, що я точно не місцева, бо вони мене не знають, і що я навідниця воєнкому!!! Що я приїхала до них у село здавати їх і здавати їхніх чоловіків. " розповідає Іванна Ванджурак

Потерпілу жінку намагалися витягнути з машини за волосся, які не ні на які слова жінки. Нападники не звернули й увагу, що в авто перебуває 6-річна дівчинка. Ба, більше, одна з жінок запхала биту в вікно та вдарила маленьку дівчинку.

Напад на "навідницю ТЦК". Фото: скріншот з відео Іванни

На цю подію відреагувала і поліція. Там заявили, що з'ясовують всі обставини справи. Як вже відомо, сотні мешканців отримали неправдиву інформацію, після чого влаштували блокпост з "перевіркою" всіх громадян.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, другий раз підряд нападають із кастетами та молотками: на Дніпропетровщині жорстоко побили волонтера

Раніше портал Знай інформував, в Одесі почнуться масові перевірки ТЦК: конфлікт між головою ОВА Кіпером та головним воєнкомом Охріменком

Також наш портал повідомляв, всіх, хто не хоче воювати нардеп закликав ниряти в Тису: "Шукай інше громадянство"