З початку війни в Україні сталося чимало випадків, коли працівники ТЦК та СП перевищували свої повноваження та навіть неадекватно ставилися до військовозобов'язаних чоловіків. Таке практикується і сьогодні.

Користувачка Twitter розповіла про дуже дивну ситуацію, яка сталася на Рівненщині на блокпосту з її чоловіком. Один із тих, хто його патрулював, запитав про те, чи стоїть військовозобов'язаний на обліку. Після позитивної відповіді йому не повірили та попросили "під'їхати" на 5 хвилин.

Дівчина не уточнила, чи отримував чоловік раніше повістку, але його без будь-якого попередження відвезли з блокпоста на медичну комісію, яка затяглася на декілька годин.

"От вже 5 годин як він проходить медкомісю а я тупо тиняюся чужим містом, коли маю бути на роботі. Чудово з'їздили по своїх справах", - додала вона.

Скріншот з twitter

Популярні новини зараз

Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Показати ще

За даними, чоловік вже стоїть на військовому обліку, але його дані втратили. Більше того, медкомісію того дня він так і не пройшов і його залишили ночувати у військкоматі.

"Він не пройшов весь медогляд, бо тіпа ну до 6 все нах*й закрите вже і його лишають ночувати в військоматі шоб не втік. Бл*дь, з якого часу до хлопців ставляться як до злочинців?" - обурилася українка.

Скріншот з twitter

Нагадаємо, мобілізація в Україні: адвокат розповів, як правильно написати скаргу на незаконні дії працівників військкоматів

Раніше ми писали про те, чи мають право ВПО не з'явитися до ТЦК після вручення повістки: адвокат "розжував" важливі моменти