Правоохоронними органами Полтавської області було розпочату справу по незаконному збагаченні.

У набутті незаконного багатства під час воєнного стану підозрюється Михайло Холодов - начальник Полтавського територіального центру комплектування.

Чоловік очолив воєнкомат в травні 2023 року. До цього призначення він був заступником з мобілізаційної роботи. РНБО видало указ про звільнення начальника лише 22 серпня, попри те, що кримінальне провадження було розпочато минулого місяця. Приводом звільнення та порушення кримінальної справи стала публікація, де вказувалося, скільки чоловік здобув знаходячись на посаді.

Так, за цей період, теща чоловіка стала власницею нової елітної квартири, вартість якої оцінюється в 60 тисяч доларів. В той же час і мати офіцера стала власницею помешкання в новобудові, але уже у передмісті Полтави. Вартість цієї квартири можна оцінити в 50 тисяч доларів.

Одна з квартир родини Холодова. Фото: телеграм канал

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Одна з квартир родини Холодова. Фото: скрін телеграм каналу

За тою адресою де проживає, начальник зробив капітальний ремонт та перепланування батьківського будинку. Ремонтом це не можна назвати, адже вибудувався справді новий маєток.

Дружина також не відставала і придбала собі у січні цього року земельну ділянку в елітному місці. Офіційно, за документами ділянка коштує близько 41 тисячі гривень. За оцінкою і відкритою інформацією рієлторів її реальна вартість складає 40 тисяч доларів. Пуста ділянка за півроку перетворилась в елітний котедж із загорожею та господарськими спорудами. До слова, паркан також коштує немало – 140 тисяч доларів.

Один із об'єктів власності родини Михайла Холодова. Фото: 368.media

Також родина начальника володіє земельною ділянкою майже 2 гектара. Окрім того, він влаштував брата та племінника дружини водіями у військкомат.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, "Настільки тупі...": нардеп показав, що не так із закупівлями 280 тисяч рукавичок на окуповану ЗАЕС

Раніше, на порталі Знай, повідомлялось, у нардепа Віталія Безгіна знайшли "російські сліди": родичі, переконання, "Миротворець"

Також наш портал інформував, оплатив адвоката за рахунок бюджету: голова сільради Миколаївщини знайшов гроші для захисту у суді по розтраті держмайна