Зазирнувши в бездонні глибини підземних комунікацій, "Житомирводоканал" зустрів хвилю непроханих гостей: харчові відходи, непотрібні предмети та що тільки не кинуть мешканці до унітазів.
Цей непривітний приплив досади та проблем стукає у каналізаційні мережі, створюючи хаос і замикаючи природний потік.
Так, на своїй сторінці у Facebook співробітники підприємства закликають мешканців не викидати харчові відходи в унітаз.

Каналізація, скріншот: YouTube

"Сучасні міста суцільно підземними комунікаціями, що забезпечують їх жителям велике благо – можливість не шукати, куди б винести/вилити продукти своєї життєдіяльності так, як робили це люди в епоху Середньовіччя; можливість, пересуваючись вулицями, оберігати свої органи почуттів та власну персону від нечистот”, — зазначили у пості.

Кишечник міста, ніби переповнений їдальнею відходами, змушений повертати те, що мало залишити місто, створюючи пробки для сміття. І ці пробки повернуться до нас, намагаючись повернутися назад у наші унітази та будинки.

Кулька в унітаз, скріншот: Youtube

Вирішення проблеми виявляється простим: не годувати унітази сміттям. Вони не для цього створені. Це місце для природних потреб, а не для повернення речей, які вже мали залишити наші будинки.

Популярні новини зараз

Рейди у публічних місцях: на що не має права ТЦК та поліція

"При путіні миру не буде": всесвітньо відомий філософ поділився прогнозом для України

"Мертвець" несподівано ожив на операційному столі: хотіли вирізати серце

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Показати ще

Це невелике правило може захистити наше середовище, каналізаційні системи та підвали від сміттєвих рецидивів. Поки працівники комунальних служб борються зі сміттєвими пробками, давайте вбережемо наші унітази від недоречних «вечерів» та захистимо наш "міський кишечник" від зайвих проблем.