Сьогодні увечері багато телеграм-каналів почали публікувати новину про звільнення Валерія Залужного.

Зокрема інформацію розпосюджує Борислав Береза - колишній народний депутат України, з посиланням на джерела у Офісі Президента.

Залужний, фото з відкритих джерел

За його словами, інформацію, буцімто вже підтвердили аж два джерела. Однак, офіційно про звільнення Головнокомандувача ніхто не заявляв.

Під постом у Борислава Берези українці вже обурились, адже це може вплинути на ситуацію у суспільстві. За короткий час публікації, новину прокоментували понад 3 сотні людей. І майже ніхто не вірить в правдивість інформації.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Валерій Залужний, скріншот: Youtube

Офіційні коментарі

На заяву екснардепа відреагував прессекретар Володимира Зеленського - Сергій Никифоров. За його словами Президент не звільняв Валерія Залужного. Про це він повідомив в коментарі виданню Українська правда.

"Точно ні. Президент не звільняв главкома. " прокоментував Никифоров

Прокоментували інформацію у Міністерстві Оборони. Там, на офіційній сторінці вони написали, що це неправда. Однак про що саме йшлося вказано не було.

Деякі користувачі закликали почекати звернення Президента. ОДднак Зеленський у своєму вечірньому зверненні ніяк не згадав цю заяву.

Пост Борислава Берези про звільнення Залужного. Фото: скрін соцмережі

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ми все одно помремо": радниця Залужного попросила українців не боятися повісток, а матерів - не плакати

Раніше портал Знай інформував, «Політика – це все інтрига»: експерт розповів, чи був дійсно конфлікт між Залужним і Зеленським

Також, наш портал повідомляв, на честь Залужного назвали справжню зірку