Силовики колишнього підрозділу "Беркуту" бунтують після пропозиції приєднатись до бригади "Лють". Вони продовужють безкарно і далі нести службу і отримувати зарплати за рахунок платників податків.

Про це пише користувачка Olga Khudetska на сторінці Twitter.

На кадрах опублікованого нею відео, силовиків хочуть відправити до бригади "Лють", однак вони вважають, що вже "виконали свій обов'язок" перед державою.

"На відео дніпровський батальйон поліції особливого призначення - перейменований дніпровський беркут, в якого при перейменуванні навіть штат не змінили. І які бунтують після пропозиції приєднатись до бригади "Лють". Бо це тобі не цивільних на площі розстрілювать і забивать", - пише дівчина.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Представник колишнього "Беркуту" захищає себе від звинувачень про вбитих ними людей на майдані тим, що серед силовиків було також багато вбитих. Також він зазначає, що ця кількість начебто досі засекречена.

"Виправдання побиттів та вбивств майданівців у мусорів завжди було одне - вони захищали мовляв державу від держперевороту(нічого не нагадує?) Але от коли державу треба захищати насправді - дають задню І це говорить, про який вони там "захист держави" дбали на майдані", - пише дівчина.

Користувачка соцмережі нагадує про те, що жодного "Беркутівця" так і і не притягли до відповідальності за вбивства людей, а Міністр Внутрішніх Справ на той час Аваков, назвав це "політичним замовленням" та пообіціяв їм повну підтримку.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, двері не виб'ють, але змін багато: як в Україні посилюватимуть мобілізацію

Раніше портал Знай інформував, чоловікам пропонують застрахувати себе від "бусів" і повісток

Також наш портал повідомляв, українець пішов до "Свідків Єгови", намагаючись урятуватися від мобілізації, але його знайшли