Військові не довіряють наші владі і вважають, що оборона нашої країни триває лише завдяки волонтерам, які забезпечують наших бійців. Чиновники не налаштовані на перемогу, а думають виключно про те, як набити власні кишені.

Про це заявив захисник у інтерв'ю на TikTok-каналі "Справедливий журналіст".

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

"На данний момент, я владі не довіряю. Там немає людей, вони закінчилися. Там прийшли, і крадуть гроші в глобальних масштабах. Вони розповідають про якісь мійльйони дронів - це все ляже на плечі волонтерів", - зазначає він.

Схоже, що чоловік на власному досвіді зрозумів, що захищаючи власну країну, допомоги від чиновників не дочекаєшся, адже їх інтереси спрямовані лише на власне збагачення.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

ЗСУ. Фото Генштаб

"Для того, щоб волонтери передали цей дрон на потреби ЗСУ і він почав там працювати, їм скажуть, що потрібно пройти його сертифікацію. Пройти сертифікацію — це хтось хоче покласти собі гроші у карман. Ми не отримаємо допомоги від влади, поки їх діти не опиняться на передовій. Як тільки це відбудеться – вони дійсно перестануть красти", – з тремтячим голосом говорить військовий, якому образлива така несправедливість.

Нагадаємо, "говоримо мамі, що на заробітках у Польщі": два брати вже 3 роки воюють, але майстерно це приховують

Як повідомляв "Знай.uа", на війні загинув багатодітний батько, якому залишалося 2 дні до закінчення контракту: з мамою залишилися 6 дітей

Знай.uа писав, воїни ЗСУ показали відео дивного порятунку бійця з полону за допомогою одного дрона: як вони це зробили