Українські чоловіки масштабно обурюються через те, що не можуть покинути країну. Чи то відпочинок чи інші потреби, комусь вдається "прослизнути" незаконним шляхом, але більшість ховається в будинках до "найкращих часів".

Єгор Соболєв, колишній айтішник та народний депутат, а нині – військовослужбовець на Запорізькому напрямку, запропонував несподіване вирішення цієї проблеми – вступ до Збройних Сил України.

Єгор Соболєв / фото: скріншот Youtube

В інтерв'ю для каналу Бабель Соболєв розповів про те, як чоловіки можуть нарешті насолодитися свободою подорожей. Процедура виявилася напрочуд простою:

"Хвилина реклами ЗСУ. Ви чоловік і хочете спокійно їздити за кордон до будь-якої країни? Вступайте до ЗСУ. Тому що, якщо ви військовий, то просто пишеш рапорт командиру: "Прошу дати мені відпустку десять діб, яка проведу в місті Прага, Чехія". І все, він видає наказ, ти показуєш його на кордоні. Кажуть: "До побачення, повертайтеся". Немає жодних проблем провести відпустку в будь-якій країні світу, де ви хочете і можете."

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Ця можливість відмінно стимулює приєднання до ЗСУ. Таким чином, бійці зможуть служити своїй країні, але й мати привілеї, які уможливлюють подорожувати світом.

Раніше ми писали про те, що у країнських лікарів зробили з воїном ЗСУ те, чого ще ніколи не виходило: "Перестав чути"

Крім того, Знай.ua повідомляв, у Раді заявляють, що законопроект про мобілізацію порушує права людини

Також наш портал інформував, до військового закликав мобілізувати блогерів: "Репости можуть робити у Збройних силах"