Міська адміністрація засумнівалася у такому несподіваному рішенні військових, бо комунальники дуже важливі у тилу і не можуть бути мобілізовані.

Випадок стався із співробітниками аварійної бригади "Кременчукводоканал" у Кременчуці Полтавської області. Співробітникам вручили повістки в той час, поки вони займалися ремонтом труби, як повідомляють місцеві джерела.

Кременчукводоканал, скріншот

У військкоматі на скарги міської адміністрації заявили, що вони "мають свої плани на проведення мобілізації", хоча весь персонал, який виконує дуже важливу роботу для підприємств Кременчука, не підлягає військовій службі. Зокрем,а завдяки бронюванню. Також місцева влада впевнена, що такі дії ТЦК здатні посіяти хаос у місті.
Перший заступник мера Кременчука Володимир Пеліпенко підкреслив, що підприємство може забронювати 55% співробітників, але цієї кількості буде недостатньо.

"Ми запитали у обласного військового комісара — навіщо таке робити (щодо вручення повісток на місці усунення аварії працівникам аварійної бригади "Кременчукводоканалу")? У відповідь почули, що у військових свої плани щодо мобілізації. Але ще має бути розум", - заявив він.

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

Нагадаємо, "сезон" вручення повісток у розпалі: кого з українців цього літа не мобілізують

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

Раніше ми писали про те, що все має бути за законом: коли повістка вважається врученою належним чином - важливе нагадування

Як повідомляв Знай.ua, в Україні планують звільнити від мобілізації дві категорії чоловіків: які умови озвучили