Чиновники у Вінниці подумали, що війна – ідеальний час для ремонту зупинки міського транспорту. На цю справу вони планують витратити з держбюджету понад 1 мільйон.

Тендер замовив департамент комунального господарства Вінницької міськради, а переможцем стало ТОВ "Агропродсоюз", згідно з даними в системі Prozorro. Зупинка знаходиться на вулиці Данила Галицького у напрямку до центру міста. Загалом на її ремонт хочуть "злити" 1 мільйон 126 тисяч.

Тендери на ремонт зупинки, скріншот

За цю суму підрядник повинен зробити демонтажні роботи, влаштування покриття з ФЕМ та тактильних плит, асфальтування тротуару, монтаж павільйону та посів газонів. Крім того, міськрада хоче поставити табло з маршрутною мережею транспорту, а перед зупинкою влаштують шість стовпів, які убезпечать людей на зупинці автотранспорту. Роботи планують виконати упродовж жовтня 2023 року.

Тендер дуже зацікавив Держаудитслужбу, оскільки у документації виявили порушення, про що свідчить коментар до закупівлі. Зокрема, чому замовник озвучив саме таку ціну. З початку війни департамент замовив капремонт 46 зупинок громадського транспорту на загальну суму 15 мільйонів 444 тисячі гривень.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Втім, "Агропродсоюз" теж викликає питання, бо виконував безліч будівельних робіт по місту на десятки мільйонів.

Нагадаємо, у Житомирській області витратять понад 4 млн на новий спортивний майданчик

Раніше ми писали про те, що "Бориспіль" виділив 150 тис. гривень на "кімнату тиші" у непрацюючому аеропорту: встановлять прожектори та м'які крісла

Як повідомляв Знай.ua, у Ковелі 85-річна мати місцевого депутата Климука регулярно перемагає у тендерах: вже "заробила" майже 3 млн.