Поспішайте придбати шматочок скандальної історії – розкішний п'ятипалубний корабель Royal Romance Віктора Медведчука, оцінений у 200 млн. євро.

Басейн, гості та екіпаж – все включено, як у готелі, лише на воді! Навіть ліфт є, щоб підняти ваш статус ще вище.

"Агентство вітає усіх інвесторів та потенційних покупців арештованих активів з появою прозорих, справедливих та конкурентних правил", — заявила глава АРМА Олена Дума.

Агенство з розшуку та менеджменту активів, фото з Facebook

Агенство з розшуку та менеджменту активів запропонувало покращення в процесі арешту активів, включаючи можливість їх продажу за кордоном, що було відображено у Постановах Уряду №719 та №558.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Ухвалення історичних по суті змін дозволить повернути довіру до конкурсів з реалізації арештованих активів та, відтак, прискорити темпи наповнення державного бюджету в умовах війни", — повідомляє Олена Дума.

Згідно з інформацією пресслужби АРМА, тепер, слідуючи європейським норам, продаж заарештованого майна здійснюватиметься через електронну платформу Prozorro.

Цікаво, що нововведення вперше в історії України регулюють реалізацію заарештованого майна за кордоном, що дає змогу отримати кошти від продажу цінних активів, не переміщуючи їх до України – що дуже актуально в умовах воєнного часу.

Агентство стверджує, що отримані кошти від продажу яхти Медведчука підуть на підтримку Військових сил України. Отже, купивши Royal Romance, ви не лише поринете в розкіш, але й зможете підтримати наших захисників.

Нагадаємо, що "ця людина працює на ГРУ окупантів»: експерт розповів про ситуацію з Дубинським

Раніше ми писали про те, що військовий оглядач Денис Попович розповів, у якому стані зараз російський флот: "У нас є дрони, які роблять правила гри на морі"