У Львові розв'язався черговий скандал зі співробітниками ТЦК. Люди у військовій формі серед вулиці "пов'язали" чоловіка, а його супутниці вибили з рук телефон. Львівський обласний ТЦК та СП уже відреагував на інцидент.

У мережі розповсюджується ролик, на якому, як стверджується, співробітники ТЦК у Львові силоміць затримали чоловіка. На відео видно, що українець йшов вулицею із супутницею і їх обступили люди у військовій формі. Між сторонами, ймовірно, розв'язалася конфліктна ситуація.

Скандал з ТЦК. Фото: скрін youtube

Військові не стали довго церемонитись і заштовхали супутника жінки в автомобіль. Далі продовжилася суперечка із жінкою. Обидві сторони спілкувалися "на підвищених тонах".

Скандал з ТЦК. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ

Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки

Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни

Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні

Показати ще

Коли українка почала знімати конфлікт на відео, один із військових із силою вибив телефон із рук. Насамкінець військові сіли в автомобіль і поїхали.

На інцидент уже відреагували у Львівському ТЦК та заявили, що проводять перевірку.

"Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт, щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту", - йдеться у повідомленні.

Львівський ТЦК. Фото: скрін facebook.com/lvivobltck

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, витягли прямо з робочого місця: натовп військкомів мобілізував паркувальника зі стільця.

Також наш портал інформував, можна не з'являтися в ТЦК після отримання повістки: список законних причин неявки військовозобов'язаного.

Крім того, ми писали, поліція затримує українців на вимогу ТЦК через розшук: адвокат відповів, чи це законно.