З країни-агресора прийшли новини, які допомагають починати ранок з "доброї" ноти. Так, рано-вранці в п'ятницю, 19 січня, ударний дрон атакував нафтобазу в російському місті Клинці (Брянська область).

З кадрів, які з'явилися в мережі, можна зрозуміти, що на місці потужна пожежа, яку не могли загасити кілька годин. Місцеві Telegram-канали публікують кадри з місця.

Так зване "Міноборони росії" наполягає на версії, що нібито змогли "придушити засобами РЕБ" безпілотник. Незважаючи на це, він успішно завдав удару по нафтобазі.

Вибух нафтобази в Клинцях, скріншот: Telegram

Вибух нафтобази в Клинцях, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Показати ще

"При знищенні повітряної цілі відбулося скидання боєприпасу на територію Клінцовської нафтобази", - повідомив вранці губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

Попередньо обійшлося без постраждалих. Однак на нафтобазі виникла сильна пожежа. Судячи з потужності вогню, спалахнули резервуари з нафтопродуктами. Росіяни звинувачують у тому, що сталося, Україну.

Станом на ранок, 19 січня, ніхто з офіційних представників Міноборони України не коментував цю ситуацію. Також варто відзначити той факт, що Клинці знаходяться приблизно за 50 км від північного кордону України.

Координати Клінцов, скріншот: DeepState

Нагадаємо, медичні препарати, обстеження та профілактика: українці можуть отримати безкоштовну медичну допомогу.

Раніше повідомлялося, нардепа-зрадника Андрія Деркача ФСБ РФ вирішила підсунути Трампу перед виборами: "сплив" і Злочевський.

Також, російський олігарх Михайло Фрідман терміново позбавляється українського бізнесу: як це зачепило Lifecell .