Так званий лідер російської опозиції Олексій Навальний, який заявляв, що Кримський півострів, окупований російськими військами, не бутерброд, щоб його ділити, помер у виправній колонії.

Про це стало відомо з повідомлень російських медіа, які посилаються на УФСВП так званої Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу.

Олексій Навальний, фото: Instagram

"Засуджений Навальний А.А. після прогулянки відчув себе погано, практично відразу знепритомнів. Негайно прибули медичні працівники установи, була викликана бригада швидкої медичної допомоги. Проведено всі необхідні реанімаційні заходи, які позитивних результатів не дали. Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть засудженого", – йдеться у повідомленні.

Першими про смерть Навального повідомили на сайті Управління федеральної служби виконання покарання Ямало-Ненецьким автономним округом.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Олексій Навальний, скріншот: YouTube

Відомо, що Олексій Навальний перебував у в'язниці понад три роки. Так звана "офіційна версія" загибелі опозиціонера – відірвався тромб, врятувати не вдалося.

Нагадаємо, знав таємниці путіна та відповідав за його палаци: у в'язниці таємниче помер генерал Лопирьов – хвороба скосила за 2 дні.

Раніше повідомлялося, путін поставив ППО біля ще однієї резиденції в Сочі: "Панцир" стереже чергове житло диктатора.

Також, команда Навального образилася на українців, які доповнили їхню композицію в Чехії: "Ліше не вистачало деталі".