У Львівській області чоловікові незаконно вручили незаконно повістку.

Та замість того щоб піти на службу він подав до суду і виграв справу. Чоловік йшов по своїм справам
та його зупинили правоохоронці.

Поліція, атво, штраф, скріншот: YouTube

Відразу звинуватили у переході дороги у невстановленому місці. Вони йому погрожували, звинувачуючи у порушенні правил дорожнього руху. Коли він відмовився від звинувачень, надягнули на нього наручники і відвезли у фільтраційного центру. Там представники військомату вручили йому повістку.

Повістка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Потім чоловіка доставили до районноговідділку поліції. Представники поліції ж, розповіли, що коли чоловік переходив дорогу в не дозволенному місці, вони йому просто зробили зауваження. На нього він відреагував неадекватно, а кайданки були одягнуті через спробу нападу на поліцейського. Документів у нього з собою не було, тож його доставили у відділок для встановлення його особи. Звісно, ніхто, окрім представників правоохоронних органів, це підтвердити не може. За незаконні дії, які були застосовані до нього, громадянин подав до суду.

Судове засідання. Фото: скрін youtube

В залі суду він розповів, що дії правоохоронців призвели до погіршення стану його здоров’я, його били під час затримання. Йому викликали швидку, бригада якої діагностувала гіпертонічний криз. У суді йому вдалося довести, що правила дорожнього руху він не порушував, а дії правоохоронців булинезаконними. За результатами, він отримав компенсацію у розмірі 20000 гривень. Судом постанова щодо 255 гривень штрафу була скасована.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, знайшли повістку у поштовій скрині: адвокат розповів, що робити і чи законне таке "вручення"
Раніше на порталі Знай інформували, стосується тих, хто став на консульський облік за кордоном: адвокати розповіли про нові вимоги для чоловіків
Також, наш портал інформував, "для України починається цикл 2 років...": астрологиня визначила точну дату завершення війни