Очільниця партії Батьківщина не змогла без політичного піару подарувати карету швидкої допомоги для потреб ЗСУ.

На відео, яке з'явилося в мережі Тимошенко на тлі швидкою під назвою "Батьківщина" крокує до військових та просить переглянути автівку.

У своїх соціальних мережах, лідерка "Батьківщини" написала, що її команда спільно з партнерами розпочинає спеціальну програму забезпечення українських військових новими автомобілями медичної допомоги.

Вона заявила, що окремі підрозділи та шпиталі вздовж усієї лінії фронту отримають машини, оснащені найсучаснішим і найнеобхіднішим устаткуванням.

Популярні новини зараз

Нова допомога для переселенців: майже 11 тисяч гривень кожному

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Показати ще

Виглядає занадто комічно, відверта політична реклама, адже ті, хто хочуть допомагати просто це роблять, не афішуючи своїх "досягнень".

Плюс до всього, у коментарях зазначають, що патетика в її промовах віддає нещирістю та лицемірством. У мережі пишуть, що навіть пенсіонери вже не вірять політикині. Виходить, що ніби й гарну справу зробила, але через політичне забарвлення все злизалося і вчинок викликав більше хейту ніж позитиву.

Нагадаємо, ми писали, що Луценко заявив, що йде зі служби і викликав шквал хейту: "Цей д*біл навіть не знає, що ВЛК не встановлює інвалідність".

Як повідомляв "Знай.ua" переговори Зеленського та путіна можуть бути у вересні: тарологиня розповіла про перемогу України у війні.

Також "Знай.ua" інформував, слухаєте лєпса? Він їздить з "підтримкою" до терористів, які вбивають українців.